STATIUNEA VAMA VECHE


 
   Statiune Vama Veche, un loc cautat de foarte multi tineri, situate la limita de trecere a frontierei cu Bulgaria, la mica distanta de Stiunea  2 Mai. Tinerii care vin an si an la aceasta staiune sunt atrasi in special de atmosfera nonconformista si fara inhibitii, a preturilor scazute la cazare si masa, cazarea se face de obicei in corturi de catre amatorii de camping si in casele si vilele locuitorilor special amenajate pentru a oferi toate conditiile turistilor.
Plaja este destul de spatioasa iar la cateva sute de metrii in largul marii se afla o epava la fel ca si in Statiunea Costinesti , care ofera o imagine nautica originala.
Statiuea este impanzita de numeroase camping-uri  pentru ca in fiecare sezon vin numerosi turisti dornici de a campa in acesta statiune proabil pentru costurile mai mici pe care le are  acesta forma de cazare.
Datorita numarului tot mai mare de turisti care viziteaza aceasta statiune a dus la construirea a tot mai vile, pensiuni, hoteluri, pentru a creste conditiile de cazare a turistilor dar tot odata fiind o sursa de sigura de venit a celora care detin aceste constructii.
Este o statiune care aduna tineri din toate colturile tarii dar si din afara la fel ca si in Statiune Costinesti. Acestia pot asculta muzica buna, pot petrece pana dimineata. Anual este organizat festivalul de muzica Stufstock Greenfest dar si   numeroase concerte care au loc aici in sezonul estival.
Acivitatile pe care le pot desfasur aici turisti sunt plimbarile cu barca, sky-jet, hidrobicicleta, pescuit, etc.
Viata de noapte este una deosebita in acesta statiune, discotecile, cluburile, terasele iti creiaza acea atmosfera care te face sa te indragostesti de acesta statiune si sa revii an de an in acest loc

Compare hotel prices and find the best deal - HotelsCombined.com